top of page

Blog LoopbaanProf

LoopbaanProf is alive!

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2020

Ken je dat gevoel? Er broeit al een tijdje iets in je hoofd, je voelt al een aantal maanden onrust in je lijf en je hart begint sneller te slaan als je eraan denkt. Nou, dit gevoel heb ik sinds ik bezig ben met de ontwikkeling van LoopbaanProf. En vandaag maak ik het met alle enthousiasme wereldkundig; LoopbaanProf is alive!


LoopbaanProf biedt individuele loopbaancoaching, talentontwikkeling en inzicht in drijfveren. Voor organisaties biedt LoopbaanProf programma’s voor Talent Development, die de interne mobiliteit een boost geven en medewerkers in beweging zetten.


Mijn droom om mijn ervaring en werk als recruiter te verbreden met loopbaan coaching startte twee jaar geleden. Na 5 jaar in het buitenland gewoond te hebben, keerde ik terug naar Nederland met een schat aan levenservaring rijker. Wonen en werken in totaal andere culturen heeft mij geleerd hoe rekbaar mijn aanpassingsvermogen is. Dat ik in staat ben om steeds weer nieuwe kansen te zien en dat ik zelf in de lead ben als het gaat om keuzes maken en omstandigheden creëren die mij vooruitbrengen. Ook het accepteren van soms lastige situaties en die ombuigen naar kansen gaven lucht in gedachten en beweging in actie. Mijn drijfveren Vrijheid, Ambitie en Vooruitgang werden 100% aangesproken.


Als recruiter ben ik al meer dan 15 jaar bezig met het ‘lezen’ van mensen. Ik geniet nog steeds van ieder interview met een sollicitant waarin het karakter achter het CV levend wordt. Waarin mijn enorme nieuwsgierigheid naar de talenten en drijfveren van die persoon optimaal bediend wordt. En waarin ik kan uitdagen en prikkelen om de motivatie achter bepaalde keuzes te achterhalen. Deze gesprekken leiden vaak tot bewustwording bij de sollicitant over de vraag of een nieuwe baan daadwerkelijk matcht met het talentenpakket en drijfveren of dat er misschien wel hele andere keuzes gemaakt dienen te worden. Of dat er wellicht blokkades in de weg zitten, die eerst opgeruimd moeten worden. Om deze vraagstukken verder uit te diepen en te begeleiden in loopbaan keuzes ben ik gestart met LoopbaanProf.


In mijn gesprekken blijf ik trouw aan mijn persoonlijke waarden van openheid, vertrouwen/integriteit, ontwikkeling, groei en verbinding. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!Graag wil ik een aantal mensen bedanken die mij enorm geholpen hebben met de totstandkoming van de website:

Lidia Janevski van www.houseofcommunications.nl voor het gave ontwerp, huisstijl en website > bedankt!

Kim Booij Photography www.kimbooij.nl > bedankt!

En lieve familie en vrienden, die altijd klaar stonden als vraagbaak, tipgevers en luisterende oren > bedankt!

130 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page