top of page

Over LoopbaanProf

Ik ben Jantine Tanis, eigenaar van LoopbaanProf. Mijn missie is om scherpte te geven in gedachten en te prikkelen tot beweging.

 

Ik heb 18 jaar gewerkt als Recruitment Consultant, HR Manager en Talent Scout binnen de IT, Sales, Medical Devices en Gezondheidszorg. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in Talent Management, Personal Development en Loopbaanontwikkeling. 

Al deze bagage uit mijn professionele rugzak combineer ik met mijn enthousiasme, daadkracht en empathisch vermogen. Met een scherp oog, duidelijke communicatie en positieve energie geef ik een boost aan mensen en processen die vastzitten. Met trots draag ik daarom ook de naam LoopbaanProf!

 

Mijn drijfveer in het werk is het aanboren van nieuwe inzichten op het gebied van talent, ambitie en kernwaarden. Door mijn ervaring in de HR- en Recruitment business heb ik een sensitieve voelspriet ontwikkeld voor wat mensen drijft in hun loopbaan en hoe talent optimaal benut kan worden.

Ik ben open, toegankelijk, scherp, daadkrachtig en empathisch. Deze kenmerken scheppen een sfeer van vertrouwen en oprechtheid voor ieder gesprek.

 

Ik ben gecertificeerd lid van de Beroepsvereniging voor Loopbaancoaches Noloc. Tevens heb ik de opleiding Professional Coaching bij SYSTO afgerond. Ook ben ik gecertificeerd voor het uitvoeren en interpreteren van de TMA Methode. 

bottom of page