top of page

Talentontwikkeling in organisaties

De kwaliteit van LoopbaanProf:
  • LoopbaanProf is gecertificeerd volgens het Register Loopbaanprofessionals van de Beroepsverening voor Loopbaanprofessionals (NOLOC). Zij handelt volgens dit register en blijft haar professionele kwaliteit waarborgen door deel te nemen aan intervisie, kwaliteitskringen en het volgen van opleidingen.

  • LoopbaanProf is gecertificeerd voor het uitvoeren en analyseren van de  Talent Motivatie Analyse (TMA), zowel voor individuen als voor teams.

Inzicht in talenten door de Talent Motivatie Analyse (TMA).

Iedere organisatie is gebaat bij een happy workforce. Dit is alleen te realiseren als de talenten van jouw medewerkers zo optimaal mogelijk ingezet worden. Maar heb je inzicht in die talenten en weet je hoe interne mobiliteit kan bijdragen aan het optimaliseren van de bedrijfsvoering en het creëren van een happy workforce? LoopbaanProf geeft je dit inzicht via de TMA methode.

TMA is een instrument voor talentmanagement en geeft inzicht in talenten, interesses, competenties en loopbaan. Daarnaast geeft TMA advies over de ideale werkomgeving, leerontwikkelingsstijl en aanleg voor 53 competenties.

Mensen zijn gemotiveerder, effectiever en succesvoller in werk dat dicht bij hun ware aard ligt. Met behulp van de TMA is het mogelijk om een objectieve, constructieve en diepgaande beoordeling te krijgen van drijfveren, drijfveren, competenties, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden.

LoopbaanProf biedt hiermee een volledig talent ontwikkelprogramma voor individuen en teams. In een werkomgeving betekent dit dat de juiste persoon op de juiste plek zit en de talenten verder kan ontplooien om met het hele team succes te boeken. 

 

Naast de TMA gebruikt LoopbaanProf diverse andere Talent Tools, zoals de talentenoefening, het kernwaardenspel, visualisatie, belemmerende overtuigingen en de Atlas van de Belevingswereld. 

Wil je meer informatie?

Laten we dan een kennismaking plannen om jouw situatie te bespreken.

bottom of page